/HABITATGE BIFAMILIAR

L'AMETLLA DE MAR

El lloc on s'implanta l'edifici és una muntanya que malgrat estar colonitzada per habitatges, conserva impressionants vistes.

 

Havíem de construir un edifici bifamiliar, i des del principi vam tenir clar que adaptar-nos al terreny natural havia de ser un requisit fonamental.

 

L'accés se situa en el nivell més alt de la parcel·la, així que el programa es va desenvolupar en sentit descendent, accedim per la coberta i baixem fins a una primera planta on es troben tots els serveis de dia, en aquesta planta es troben dues terrasses , una per a cada habitatge, amb la intenció de gaudir de les vistes. Aquestes terrasses estan a la cota de terreny natural, de tal manera que des d'elles es pot sortir a l'exterior, vam continuar baixant i a nivell de jardí, es troben les  habitacions. La planta de les habitacions, es troba semisoterrada, aquest fet lluny de disminuir les seves condicions d'habitabilitat, aconsegueix que tèrmicament sigui molt estable, reduint el consum energètic.

 

A nivell volumètric l'edifici es va dissenyar potenciant les línies horitzontals, per adaptar-ho al terreny i per evitar la idea de dues cases adossades, es va buscar que l'edifici, malgrat tenir diferents volums s'entengués com un tot.

Arquitecta :  Asun Vidal Layel 
 

Emplaçament: C/Coll Formic, 269. Urb La Miranda
                               L'Ametlla del Vallès BCN

 

Promotor: Privat

Tipologia: Habitatge d'Obra nova

Superficie: 302,55m²

AVL ARQUITECTURA

C/Zamenhoff nº8

Tarragona

LOGO_AVL ARQUITECTURA.tif