/SALA POLIVALENT

TORREDEMBARRA

L'encàrrec va consistir a transformar un petit teatre en desús, en una nova Sala Polivalent, on es poguessin realitzar espectacles, exposicions i diferents actes culturals de petit format.
 

La proposta planteja una nova distribució interior que flexibilitza l'espai per poder utilitzar-ho segons l'ús que es necessiti a cada moment. L'escenari, com a tal, se situa lateralment respecte de l'entrada, amb l'objecte d'augmentar l'aforament que gaudeix de bona visibilitat, i l'actual fons d'escena es deixa per a la pantalla multimèdia.
 

El projecte contempla la construcció d'una coberta nova, amb l'objecte de millorar l'acústica de la sala i les condicions d'il·luminació natural. Es dissenya una coberta la part central de la qual té forma de petxina i lluernaris irregulars. La intenció és aconseguir que els lluernaris il·luminin la sala en diferents adreces, ja que la sala s'utilitzarà de diferents maneres segons l'activitat que es realitzi.
 

Els materials s'han escollit buscant la neutralitat, per aconseguir una sala on els espectacles i les exposicions fossin els protagonistes, així només s'utilitzen tres colors; El blanc, per al sostre i les parets laterals; la fusta clara, per al sòl i parets frontals i el gris metal·litzat per al volum de comunicacions. Tots aquests materials busquen dotar a la sala d'amplitud, lleugeresa, i modernitat

Arquitecta :  Asun Vidal Layel 
 

Emplaçament: C/Sta.Rosalia, 38. Torredembarra. Tarragona
 

Promotor: Públic. Ajuntament de Torredembarra

Tipologia: Rehabilitació d'Equipament

Superficie: 414,69m²

AVL ARQUITECTURA

C/Zamenhoff nº8

Tarragona

LOGO_AVL ARQUITECTURA.tif