/REFORMA INTERIOR

GAVALDÀ

El pis original tenia una distribució en planta tradicional que consistia en una sèrie de petits espais sense connexions entre ells.

La intenció arquitectònica va ser crear espais continus i amplis, dinàmics i amb bones condicions d'il·luminació

 

Organitzem l'espai amb dues caixes funcionals, La zona de dia a l'entrada i la de nit en la part posterior. Aquesta zona posterior posseeix un gran pati que la il·lumina i permet als propietaris gaudir de vistes al mar.

 

A la zona de nit, el volum verd és un magatzem de diferents maneres. És un traster en la seva cara al rebedor, es converteix en un armari a l'habitació del nen, i també en un espai on ocultar el llit

 

La zona de dia s'organitza també amb un volum verd, en aquesta cas alberga un bany. És en aquesta part del pis on els espais tenen més continuïtat i dinamisme. No obstant això, les funcions, queden completament definides, pel fet que els falsos sostres tenen diferents altures. En la cuina el color i el canvi de material en el sòl, emfatitza la seva funció

Arquitecta :  Asun Vidal Layel 
 

Emplaçament: Estanislao Figueres, 8, 5º

Promotor: Privat

Tipologia: Reforma d'Habitatge

Superficie: 128,15m²
 

Fotografíes: Pau Rom

AVL ARQUITECTURA

C/Zamenhoff nº8

Tarragona

LOGO_AVL ARQUITECTURA.tif