/MUSEU PROVINCIAL

TARRAGONA

L'espai on es desenvolupa el projecte, pertany a la volta de fonamentació del Forum Provincial Romà.
 

Es tractava d'un espai estret que no convidava a romandre en ell per contemplar les peces exposades. La sala també tènia un problema d'accessibilitat, l'accés a la sala està situat en un nivell inferior respecte als banys i l'única manera d'accedir era una escala.
 

L'encàrrec va ser resoldre l'accessibilitat i al mateix temps, millorar l'espai d'exposició , creant unes condicions òptimes.
 

Dissenyem un sòcol il·luminat que marca el nivell de fonamentació de la pròpia volta i que contínua mes allà de la rampa, amb la intenció de mostrar que la volta contínua.

El sistema d'il·luminació permet crear diferents escenes, segons les necessitats de cada moment
 

Des de l'altre costat de la rampa, el sòcol es plega formant els pedestals on les bases Romanes es mostren

Arquitecta :  Asun Vidal Layel 
 

Emplaçament: Pretori Romà. Plaça del Rei. Tarragona

Promotor: Públic. Ajuntament de Tarragona

Tipologia: Rehabilitació Equipament

Superficie: 247,85m²
 

Fotografíes: Pau Rom

AVL ARQUITECTURA

C/Zamenhoff nº8

Tarragona

LOGO_AVL ARQUITECTURA.tif